Rostad Grönsakssallad


Ingredienser
4 portioner cous cous
1/2 Zucchini
1 paprika
250 gr champinjoner
1/2 rödlök
2 msk olivolja
Salt och Svartpeppar
1 förpackning machesallad
1 förpackning kokta röda linser
150 gr fetaost
1/2 påse tinade granatäpplen

  1. Sätt ugnen på 200 grader
  2. Koka grynet efter anvisningarna på förpackningen.
  3. Sjölj och tärna zucchini och paprika. Skär svampen i kvartar och skala och grovhacka löken. blanda grönsakerna på en plåt med olja, salt och peppar efter smak. rosta i ugnen ca 15-20 minuter. Låt svalna….
  4. Skölj salladen och låg upp på ett fat. Sila av linserna och spola i kallt vatten. Blanda det kokta, kalla grynet med linserna lägg blandningen över salladen och toppa med de rostade grönsakerna, smulad fetaost och granatäppelkärnor.